• 9900, Körmend, Ady utca 61.
  • iroda@szafa.hu
Pályázat

GINOP-1.2.2-16

-  Kedvezményezett neve: SZAFA Ajtó-Ablak Kft.


-  Projekt címe: „SZAFA Ajtó-Ablak Kft. kapacitásbővítő fejlesztése”


-  Projekt tartalmának rövid bemutatása:


„A projekt eredményeként 1 db FINITURE RAS/K1/K8 automata festő rendszer, 1 db Schmalz
VacuMaster Window 200 vákuumos emelő és 1 db OMGA T521OPT optimalizáló daraboló fűrészkerült beszerzése, üzembehelyezésre és a termelési folyamatba integrálásra, továbbá bevezetésre került egy VisualWindow Enterprise Edition gyártásmenedzsment rendszer a vállalkozás 9900 Körmend, Ady Endre utca 61 1524 hrsz. alatt található üzemében. A Visual Windows üzemi automatizálási rendszer segítségével összehangoljuk a gyártáskiírás összetett folyamatait, nyomon követjük a munkadarabok gyáron belüli útját.


A korszerű, hatékony gépek segítségével gyorsabban és jelentősen jobb minőségben készülhetnek el a nyílászárók miközben az energia felvétel csökken. Lehetővé teszik a kor energiahatékonysági követelményeinek megfelelő 130 mm profilvastagságú nyílászárók gyártását is, melyek fa alapanyagból, környezetbarát módon a környezetre csekély veszélyt jelentő módon készülnek.


A beruházás javítja a vállalkozás technológiai felkészültségét, versenyképességét, valamint az erőforrás-hatékonyságát. A munkahelyek biztonsága erősödik. A fejlesztésnek köszönhetően új terméket tudunk gyártani, növekszik a gyártási kapacitás, jobb lesz a gépkihasználás és erőforrás gazdálkodás, a szezonális működés kiegyensúlyozottabb lesz. Mindezek növelik a hozzáadott értéket. A fejlesztés révén a megrendeléseink magasabb színvonalú, hatékonyabb teljesítését várjuk, mely révén a megrendelések számának emelkedése várható. A cég piaci pozíciója megerősödik, külső megítélése javul. Hatékonyabb gyártás révén a vevőkör elégedettsége fokozható, ami újabb megrendeléseket generál. A beszállítói kapcsolatok erősödnek, különösen a külföldi, nagy mennyiséget megrendelő partnereinkkel.”


  • Szerződött támogatás összege: 22.095.162,- Ft

 

  • Támogatás mértéke: 45%

 

  • Projekt ténylges befejezési dátuma: 2018.06.26.

 

  • Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-01674