Szafa.hu


 

Színminták

Színeiben és stílusában jól megválasztott nyílászárók kihangsúlyozzák az épület szépségét. Meghatározzák hangulatát külső szemlélődőnek képet ad lakóiról. Annak érdekében, hogy nyílászáróink hosszú évekig megőrizzék eredeti színüket-fényüket kiválló alapanyagokat és automata festősort alkalmazunk, valamint plussz fedőréteggel látjuk el termékeinket

Az Industriale Chimica Adriatica (ICA) mint gyártó cég mélyen hisz a vízbázisú termékekben rejlő lehetőségekben. Az ICA vízbázisú termékek magas minőséget képviselnek, hosszan tartó védelmet nyújtanak a kültéri felület védelme miatt az alábbi okok miatt:
• Pigment és UV szűrő tartalmúak így megvédik a fát, gátolják a film sárgulását és üvegesedését
• Konzerváló összetevőket tartalmaznak, melyek aktívan gátolják a fa gomba fertőződését és penészesedését
• Az ICA laboratóriumokban végzett vizsgálatok bizonyítják, hogy megfelelnek az EU által alátámasztott szabványoknak a film szilárdságát, vízállóságát illetően. Valamint vizsgálják a film természetes és mesterséges körülmények közötti öregedését.
Független minőségvizsgáló szervezetek (CATAS) is rendszeresen az EN 927 szabvány szerint ellenőrzi a termékek minőségét.

Termékeink minőségének megőrzése érdekében a beépítést követő 3-4 évben (állapottól függően) ismételt felületkezelés szükséges az időjárási viszonttagságoknak leginkább kitett külső részeken.
 

Graphics by Mittl.hu developed by Wakelite Web